Identifica't

Acrediteu-vos com a usuari per a accedir a la carpeta

Tràmit amb certificat Declaració sobre el compromís de sol·licitar la inscripció en el Registre de Grups d'Interès de Catalunya

Aquest és un tràmit aquelles persones físiques o jurídiques de caràcter privat, que bo hagin efectuat la seva inscripció en el Registre de Grups d'Interès de Catalunya, i que fan actuacions de participació activa en polítiques públiques o en processos de presa de decisions davant del Consell Comarcal del Maresme amb la finalitat d'influir en l'orientació d'aquestes polítiques en defensa d'un interès propi o de tercers, o d'un interès general. El declarant, es compromet a sol·licitar la inscripció en el Registre de Grups d'Interès de Catalunya en un termini de 10 dies.

Enllaç per sol·licitar la inscripció al Registre de Grups d'Interès de Catalunya

 

Formes de tramitació

 • Telemàticament

  Premeu el botó “TRAMITAR AMB CERTFICAT” que trobareu al final d'aquesta pàgina, empleneu les dades del formulari que us apareixerà en pantalla, adjunteu-hi, si escau, la documentació corresponent i envieu-lo. Si la sol·licitud s'ha fet correctament, veureu un missatge de confirmació i rebreu un correu electrònic amb el vostre codi de sol·licitud, amb el qual podreu fer-ne el seguiment mitjançant l'opció "Seguiment de tràmits", que trobareu al menú de l'esquerra / o bé per La meva carpeta.

  Per fer aquest tràmit electrònicament necessiteu identificar-vos amb un certificat digital o amb un sistema d'identificació acceptat (Més informació).

   

  NOTA: Estan obligats a l’ús del canal electrònic en les seves relacions amb les Administracions Públiques, els subjectes de l’art. 14.2 de la Llei 39/2015 (persones jurídiques, entitats sense personalitat jurídica, els seus representants , etc.), així com aquells que s’estableixi reglamentàriament.
   
Consell Comarcal del Maresme
Pl. Miquel Biada, 1
08301 Mataró
Tel. 93 741 16 16
Fax 93 757 21 12
Projecte desenvolupat per Projecte desenvolupat per eCityclic i Proyecto web desarrollado por Semic